zaterdag 9 december 2017



Belangrijke info : graag een terracotta bloempot (met diameter van 10 à 13 cm.) meebrengen naar de klas tegen maandag voor wie dit nog niet deed.







Gooi oud cadeaupapier niet weg, volgende week kunnen we dit zeker gebruiken voor een opdracht uit ons contractwerk nl. cadeautjes verpakken. Je kleuter mag - indien mogelijk - hiervoor ook doosjes/rollen van verschillende groottes en vormen meebrengen naar de klas.








Onze kerstboom heeft zijn beste tijd gehad en is aan vervanging toe. Ken je iemand die zijn oude kerstboom wegdoet, laat het me gerust weten. De kleuters zullen er je alvast heel dankbaar voor zijn want niets is leuker dan een kerstboom versieren !...





Belangrijke data :
Maandag, 11 december gaan we naar de bib, vergeet het eerder ontleende boek niet mee te brengen naar de klas indien dit nog niet gebeurde !                                                                                

Woensdagavond, 20 februari om 18 en 20 u. stellen de leerlingen van het 6 de leerjaar en het schoolkoor "De Marieveertjes" hun musical voor, een aanrader !  De kleuters gaan naar de voorstelling kijken op woensdagmorgen.

Vrijdagavond, 22 december : start van de kerstvakantie tot en met 7 januari. Na de vakantie werken we zonder thema                                                                                                                                                          

Ik zoek nog enkele mensen om de kleuters te helpen aankleden na het zwemmen. Onze 1ste zwembeurt is op woensdag 24 januari 2018

8 februari 2018 : Grootouderfeest !



Geen opmerkingen:

Een reactie posten